HVAD ER SKOVHUSET?

ET FÆLLESSKAB

Skovhuset henvender sig til alle, som elsker naturen og udelivet. Der er få steder i Danmark, hvor det er muligt at sove i f.eks. tagtelt, telte, hængekøje mellem træerne, derfor håber vi at kunne lave et fællesskab omkring Skovhuset. Vi håber at alle vores gæster vil respektere naturen og områderne, samt hjælpe os med at passe på Skovhuset.

Frihed under ansvar

Skovhuset er ikke en campingplads, hvilket også kan ses på priserne, men en ide om at skabe rammerne og se hvad det kan udvikle sig til. 

Vi håber vores gæster vil respektere de få regler der er og nyde at det er muligt, at have et sted som Skovhuset.

Hvem står bag?

Skovhuset er ejet af “Forening Skovhuset”, og har en størrelse på 10 hektar jord med gran- og løvskov.  Skovhuset er et sted, hvor man kan leje sig ind i de to huse, med adgang til køkken, toiletter og badefaciliteter.

Det omfatter 3 bygninger, hvor der er plads til 50 personer. Husene udlejes til alle typer af arrangementer, lige fra skoleklassen der vil ud i naturen, og til den runde dag eller konfirmationen m.m.

Husene er omgivet af store græsarealer og blandet gran og løvskove, hvor man kan slå sit telt op, campere i f.eks. tagtelte m.m.

Udearealer kan også udlejes særskilt til f.eks. hundetræning m.m

Der er også mulighed for at leje en stor Shelters, hvor der er bålplads omkring. Der er mulighed for at oplade mobil ved Shelters og der er lys i Shelters ved hjælp fra solcelle

Skovhusets udendørs arealer og indendørs

 
1 12 14 13 2 11 4 3 5 6 7 8 9 10